Śląska gastronomia komentuje nowe obostrzenia

Od dzisiaj obowiązują nowe obostrzenia, które ograniczają działanie gastronomii. Na conajmniej dwa tygodnie zamknięte będą wszelkie lokale gastronomiczne – część już ruszyła z ofertą jedzenia na dowóz, a część zapowiedziała, że zamyka się na stałe. Wszyscy są zgodni – największym ciosem było nagłe wprowadzenie obostrzeń, przez co nie było czasu na przygotowanie się do zmian czy opróżnienie magazynów.

https://www.facebook.com/kafejkawiarnia/posts/3308728482559620?__cft__%5B0%5D=AZULknx52mk9pD_X-fJJg9NjRTIpMTTM2TRvvoIDFi6ASgh4I_fzcw4PPSx5OvXZb4H0kAQSQRYEdodLDrHq8k3tY6KW5qLWbWFQZYcBAtg2nyY5OLyCfMvBGBTnNxKPPVJxdEz-SGvjzxDEceU8fU0I&__tn__=%2CO%2CP-R
https://www.facebook.com/moodrobistro/posts/3540021516055298?__cft__%5B0%5D=AZW6zCbik6093K-lTA6VsceMKEy91QIJLEgAAjptLCkO4c-FnG5b0ZXNfE_GYAsmUw6ytE0jG9Fbwr-Rh52cq94UEmeCCCE34v0D4w4gRTacLyYADTYJJshSna4D6xF6ZF-HUZUnPc1zVwVHcv2wGDUf&__tn__=%2CO%2CP-R
https://www.facebook.com/KontynuacjaKatowice/posts/2771906113020879?__cft__%5B0%5D=AZX6tbKo7uAtRHNjbCAyDD25UIOYn96zSorH0sibKdnPianewcqZeqkVLCpa3l5H4vUNVOlzQAx-2WoyvY1VYvnehrFH4lk0zwU9NYTwlIlUg9oZhbe5Cuqss12YWufOeh45X5dP-56nb3N8NCHrh56Wf1mL-5N13h0KyqS-Y0bijBrXuL5MdPD1P0X2V0VWv4k&__tn__=%2CO%2CP-R
https://www.facebook.com/Katofonia/posts/4183132371703932?__cft__%5B0%5D=AZV4UmcnFUxnQsyf6vMBKq0setFur4RoksFTMBSlS92eQj-zYwCZDfk16NH6WuTTAfDwSR9BngbfgfQQ-_Lw9gNpMrpCGBZeHAdJhjxJ-ayVzyCfJDhzHi0ZKqjrBIWbI2DQBocrQ-kBGmLkBglJ3kP5&__tn__=%2CO%2CP-R
Sebastian Pypłacz
Sebastian Pypłacz

Redaktor naczelny Śląskiej Opinii. Członek zarządu Związku Górnośląskiego.