Najważniejsze, Nasze podcasty, Podcast Śląska Opinia2 września 2024Katastrofa na talerzu i co dalej. Gościni: Anna SpurekSebastian PypłaczJak na to co jemy wpływają rządowe i europejskie instytucje? Dlaczego mleko roślinne jest droższe od zwierzęcego? Co oznacza katastrofa na talerzu?Rozmawiają: Sebastian Pypłacz i Anna Spurek, Green REV Institute.Reklama Udostępnij na Facebook Udostępnij na LinkedIn Udostępnij na Bluesky Udostępnij na X (Twitter) Udostępnij na Threads Udostępnij na WhatsApp Udostępnij na Adres e-mail Sebastian PypłaczRedaktor naczelny Śląskiej Opinii. Członek zarządu Związku Górnośląskiego. Społeczności energetyczne. I Ty możesz mieć udział w transformacji energetycznej4 mld zł w jeden miesiąc. Gigantyczne marże elektrowniTransformacja na rozdrożuZielona transformacja a zdrowieCzy Polski nie stać na średnie ambicje?Fotowoltaika – ciągły rozwój i wielka szansa