Najważniejsze, Nasze podcasty, Podcast Śląska Opinia2 września 2024Katastrofa na talerzu i co dalej. Gościni: Anna SpurekSebastian PypłaczJak na to co jemy wpływają rządowe i europejskie instytucje? Dlaczego mleko roślinne jest droższe od zwierzęcego? Co oznacza katastrofa na talerzu?Rozmawiają: Sebastian Pypłacz i Anna Spurek, Green REV Institute.Reklama Udostępnij na Facebook Udostępnij na LinkedIn Udostępnij na Bluesky Udostępnij na X (Twitter) Udostępnij na Threads Udostępnij na WhatsApp Udostępnij na Adres e-mail Sebastian PypłaczRedaktor naczelny Śląskiej Opinii. Członek zarządu Związku Górnośląskiego. USA i ogromne pieniądze na klimatLasy to gąbka, którą niszczymy. Gość: Radosław ŚlusarczykSkraj niezbilansowaniaIle pieniędzy na ochronę środowiska stracimy przez kryzys praworządności?Bezpieczna transformacja energetyczna. Możliwości i wyzwaniaEkogroszek nie jest eko. Dlaczego?