Najważniejsze, Nasze podcasty, Podcast Śląska Opinia2 września 2024Katastrofa na talerzu i co dalej. Gościni: Anna SpurekSebastian PypłaczJak na to co jemy wpływają rządowe i europejskie instytucje? Dlaczego mleko roślinne jest droższe od zwierzęcego? Co oznacza katastrofa na talerzu?Rozmawiają: Sebastian Pypłacz i Anna Spurek, Green REV Institute.Reklama Udostępnij na Facebook Udostępnij na LinkedIn Udostępnij na Bluesky Udostępnij na X (Twitter) Udostępnij na Threads Udostępnij na WhatsApp Udostępnij na Adres e-mail Sebastian PypłaczRedaktor naczelny Śląskiej Opinii. Członek zarządu Związku Górnośląskiego. Nowy układ sił parlamentarnych we Francji – co oznacza dla kwestii klimatycznych?Edukacja globalna. Środowisko, społeczeństwo, ekonomiaZrównoważona moda i zrównoważona praca. Gościni: Ada SobieckaPowietrze w Polsce przebadane. Czy mamy szanse oddychać bez smogu?Polityka klimatyczno-energetyczna po wyborach (gość: Jakub Wiech)Rożek: Wzrost cen energii to nie wina Unii Europejskiej