Najważniejsze, Nasze podcasty, Podcast Śląska Opinia2 września 2024Katastrofa na talerzu i co dalej. Gościni: Anna SpurekSebastian PypłaczJak na to co jemy wpływają rządowe i europejskie instytucje? Dlaczego mleko roślinne jest droższe od zwierzęcego? Co oznacza katastrofa na talerzu?Rozmawiają: Sebastian Pypłacz i Anna Spurek, Green REV Institute.Reklama Udostępnij na Facebook Udostępnij na LinkedIn Udostępnij na Bluesky Udostępnij na X (Twitter) Udostępnij na Threads Udostępnij na WhatsApp Udostępnij na Adres e-mail Sebastian PypłaczRedaktor naczelny Śląskiej Opinii. Członek zarządu Związku Górnośląskiego. Turysta pozwał miasto – Szczyrk już bez opłaty klimatycznejW imieniu tych, co nie mówią. Gość: Maria Kuczkowicz„Polskie OZE biomasą stoi”. O największym zaskoczeniu w energetyce w 2021 rokuJak wygląda sytuacja w Zaporoskiej Elektrowni Jądrowej?Czy Nowy Ład i KPO dadzą nam szansę na czyste powietrze?Koniec ery węgla na Śląsku. Czy jesteśmy na to gotowi? – podsumowanie debaty