Najważniejsze, Nasze podcasty, Podcast Śląska Opinia2 września 2024Katastrofa na talerzu i co dalej. Gościni: Anna SpurekSebastian PypłaczJak na to co jemy wpływają rządowe i europejskie instytucje? Dlaczego mleko roślinne jest droższe od zwierzęcego? Co oznacza katastrofa na talerzu?Rozmawiają: Sebastian Pypłacz i Anna Spurek, Green REV Institute.Reklama Udostępnij na Facebook Udostępnij na LinkedIn Udostępnij na Bluesky Udostępnij na X (Twitter) Udostępnij na Threads Udostępnij na WhatsApp Udostępnij na Adres e-mail Sebastian PypłaczRedaktor naczelny Śląskiej Opinii. Członek zarządu Związku Górnośląskiego. Krajowy Plan Odbudowy pomija elektromobilność. Dlaczego?Gaz i atom uratują nas przed CO2?Zieleń w mieście – wspólna sprawa władz i mieszkańcówJakie znaczenie mają niemieckie plany rozwoju pomp ciepła dla europejskiego zielonego ładu?Metan i wodór, czyli o walce ze zmianami klimatuWojna energetyczna. Co musimy zrobić, żeby być niezależni?