Gastro LAB w Raciborzu. Jak prowadzić rentowny biznes w branży gastronomicznej

Jak prowadzić rentowny biznes w branży gastronomicznej? Co można poprawić i po jakie rozwiązania sięgnąć, by poprawić zyski?

Zapraszamy przedsiębiorców z branży gastronomicznej na spotkanie, które już 19 października odbędzie się w raciborskiej pizzerii Emilia Romagna (Pl. Wolności 5). Zaczynamy o 9:00. Naszym gościem będzie Sławek Głomski, kucharz i doświadczony menedżer.

– czytamy na stronie UM.

Plan spotkania:
9:00 – 9:10 | Poranna kawa, przedstawienie programu spotkania i idei spotkań Gastro Lab;

9:10 – 10:10 | Sławek Głomski: „Mentalne zmiany w sposobie zarządzania restauracją, czyli co zrobić, żeby prowadzić rentowny biznes w branży gastronomicznej”

1. Diagnoza obecnego stanu zarządzania i identyfikacja kluczowych obszarów, w których wymagane są zmiany.

  • Omówienie bieżących wyzwań i barier
  • Prezentacja danych finansowych ilustrujących efekty obecnego podejścia do zarządzania

2. Adaptacja Nowych Filozofii i Narzędzi Zarządzania:

  • Prezentacja nowoczesnych modeli zarządzania finansami i operacjami, które promują rentowność

3. Plan Działania i Implementacja:

  • Określenie konkretnych kroków do wprowadzenia zmian w zarządzaniu
  • Ustalenie harmonogramu i odpowiedzialności za implementację nowych praktyk

10:10 – 11:00 | Dyskusja, wolne wnioski, podsumowanie spotkania.

BIO prelegenta
Sławek Głomski – kucharz, doświadczony menedżer restauracji z wieloletnim stażem w środowisku międzynarodowym. Specjalista w zakresie zarządzania podmiotami żywienia zbiorowego, właściciel firmy i platformy szkoleniowej, konsultant biznesu gastronomicznego. Jako przedsiębiorca, wspiera branżę gastronomiczną w ramach konsultacji i realizacji projektów w zakresie optymalizacji kosztów prowadzenia lokali jak i zarządzania personelem. Więcej na stronie: https://www.finansewgastronomii.pl/kim-jestem/

Spotkanie jest bezpłatne, aby wziąć w nim udział wystarczy się zarejestrować. Zapraszamy przedsiębiorców z branży gastronomicznej z całego regionu.

  • Gastro Lab w Raciborzu: Mentalne zmiany w sposobie zarządzania restauracją, czyli co zrobić, żeby prowadzić rentowny biznes w branży gastronomicznej
  • data: 19 października 2023 r. | godz.: 9:00-11:00
  • miejsce: Emilia Romagna (Plac Wolności 5, Racibórz)
  • prelegent: Sławek Głomski

Zapisy: https://app.evenea.pl/event/gastrolab-raciborz/.

UM Racibórz

Informacja Prasowa
Informacja Prasowa

Opublikowany tekst jest nadesłanym do nas materiałem prasowym. Jeżeli chcesz wysłać do nas informacje o swoim projekcie, jakimś wydarzeniu lub problemie pisz na redakcja@slaskaopinia.pl.